Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“Kledingbank” in Nieuw-Buinen

baptistengemeentenieuwbuinenNIEUW BUINEN – Woensdag 5 november is de kledingbank van de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen weer open. Elke eerste woensdagochtend van de maand zijn er vrijwilligers van de kerk aanwezig.

Er is een mooie voorraad kleding voor jongens en meisjes van 0-4 jaar / 4-8 jaar / 8-12 jaar en een behoorlijk collectie heren en dameskleding, Ook sjaals, handschoenen, goede schoenen zijn er inmiddels op voorraad.

Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunnen mensen dan voor zeer weinig geld goede kleding aanschaffen. Ook mensen die even een gesprekje willen of gewoon een kopje koffie, kunnen gewoon de kerk aan het Dwarsdiep 9 binnenlopen. De openingstijd is van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.