Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onstwedder Boys neemt afscheid van bestuurslid Sirtje Rijks

141107 - Onstw. Boys RijksONSTWEDDE – Voetbalvereniging Onstwedder Boys nam dinsdag afscheid van bestuurslid Sirtje Rijks (op de foto rechts). Rijks maakte vijftien jaar deel uit van het bestuur van de club, onder meer als jeugdvoorzitter en bestuurslid kantinezaken en materiaalbeheer. Tijdens de algemene ledenvergadering applaudisseerden de aanwezige leden toen Rijks uit handen van voorzitter Luuk Bruggers (op de foto links) een oorkonde, pen met inscriptie en bos bloemen in ontvangst nam als dank voor bewezen diensten. De leden kozen als Rijks’ opvolger René Jonker in het bestuur. Jonker is bij velen bekend als voormalig doelman van Onstwedder Boys 1

(foto Onstwedder Boys).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.