Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klap tot Klap zoekt goed doel voor de 25ste editie

Klap tot klaploop (F;RTVS)

Klap tot klaploop (F: RTVS)

STADSKANAAL – Op 6 april 2015 organiseert Stichting de Klap tot Klap de 25ste editie van de Klap tot Klap loop. Een sportevenement voor zowel wedstrijd- als recreatielopers over verschillende afstanden. Jong en oud worden aangemoedigd om een persoonlijke prestatie neer te zetten. Dit jaar streeft de organisatie naar een opkomst van 2000 deelnemers en circa 20.000 bezoekers.

Net als ieder jaar wil de Stichting Klap tot Klap weer een goed doel verbinden aan de loop. Daarom doet de stichting een oproep aan lokale organisaties om een goed doel voor te leggen aan het bestuur van de Stichting. Het gaat om maatschappelijke of sociale doelen die bijvoorbeeld bijdragen aan de positie van de medemens in de samenleving, verantwoordelijkheid of zelfstandigheid stimuleren of helpen bij noden.

Het bestuur van de Stichting zal uiteindelijk de beslissing nemen welk goed doel aan de 25ste editie van de Klap tot Klaploop wordt gekoppeld. Dit komt tot uiting in de media en tijdens het sportevenement. Het bestuur van de Klap tot Klap stelt wel als voorwaarde dat de organisatie van het goede doel actief mee gaat doen m.b.t. het werven van donateurs, lopers en het uitvoeren van PR activiteiten.

Bent u een organisatie die een lokaal goed doel ondersteunt en wilt u zich aanmelden of wenst u nadere informatie? Meldt u zich bij de Stichting Klap tot Klap voor 1 december 2014 via
Nadiya Wever-Platje, secretaris.klaptotklap@gmail.com.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.