Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepplantage opgerold aan de Hoofdkade

foto: R. Wiekenkamp  112regioflits

foto: R. Wiekenkamp 112regioflits

Stadskanaal – Gisteren zijn er weer een paar locaties ontmanteld waar hennepplanten werden gekweekt. O.a. aan de Hoofdkade in Stadskanaal werd in een garage (op 2 nov 2012 ook bezoek gehad) een hennepkwekerij geruimd met 200 planten. Alle onderdelen voor het opbouwen van een hennepkwekerij mede de 200 planten zijn afgevoerd en vernietigd.

Versnipperd

De 200 planten werden zoals gebruikelijk ter plaatse versnipperd in een versnipperaar met een droge afbreekbare stof. Dan kan het versnipperde hennep niet alsnog gebruikt worden en word het onbruikbaar gemaakt. Ook in ter Apel werd er een hennepplantage opgerolt.  [ Info en meer foto’s op 112regioflits ]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.