Direct naar de inhoud.

Afdeling fysiotherapie Refaja verhuist

Refaja ZiekenhuisSTADSKANAAL – Vrijdag 12 december verhuist de afdeling fysiotherapie op locatie Refaja naar de achterzijde van het ziekenhuisterrein. Dat wordt voor patiënten ook de ingang als zij een afspraak bij fysiotherapie hebben, dus niet meer de hoofdingang. Er is daar ook parkeergelegenheid. Het bezoekadres van de afdeling fysiotherapie wordt nu Semmelweislaan 6.

Een looproute naar de nieuwe locatie is te vinden op www.refaja.nl. Ergotherapie en logopedie blijven op de huidige locatie. Mensen die binnenkort een afspraak hebben bij fysiotherapie kunnen vanaf 15 december terecht op de nieuwe locatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-