Direct naar de inhoud.

De 42e Noorderpoort Nieuwjaarsloop Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto archief  - Nieuwjaarsloop 2011
Foto archief – Nieuwjaarsloop 2011

STADSKANAAL – Het Loopcircuit Oost Groningen 2015 gaat zaterdag 3 januari 2015 van start met de traditionele Noorderpoort Nieuwjaarsloop in Stadskanaal. Het loopcircuit bestaat dit jaar uit dertien wedstrijden. De Noorderpoort Nieuwjaarsloop bestaat uit een wedstrijdloop over tien kilometer en een trimloop over maximaal tien kilometer (twee rondes van vijf kilometer). De organisatie is evenals voorgaande jaren in handen van de Runners Stadskanaal en Stichting Loopcircuit Oost Groningen.

De start van zowel de wedstrijd als de trimloop is om 14.00 uur op de Sportparklaan bij de ingang naar het Noorderpoortcollege. Het parcours is geheel verhard en volledig vernieuwd. Het voert de deelnemers langs de Sportparklaan, Atlantislaan, Onstwedderweg, Pagecentrum en Maarsbroek. De lopers worden verbaal ondersteund door spreekstalmeester Harm Noor. Alle deelnemers ontvangen na afloop een kop snert. Ook nieuw is dat het inschrijven vanaf 12.00 uur tot een half uur voor de start kan in de kantine van het Noorderpoortcollege aan de Sportparklaan, nabij de atletiekbaan. Douche- en kleedgelegenheid zijn ruimschoots aanwezig in het zelfde gebouw.

 
Meer informatie over de Nieuwjaarsloop is te vinden op www.loopcircuit.nl of telefonisch te verkrijgen via 0599-616488 of 0599-417031-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal