Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Harmonisatie Ziggo televisienetwerk Stadskanaal op 22 januari

 

Ziggo kabelontvanger [F: Ziggo.nl ]

Ziggo kabelontvanger [F: Ziggo.nl ]

STADSKANAAL – Rond 22 januari worden alle Ziggo abonnees in de regio Kanaalstreek aangesloten op het nieuwe radio en tv netwerk. Zoals enkele weken geleden al door ons was aangekondigd gaan UPC en ZIGGO verder als één netwerk. Hiermee werd onlangs op 5 januari een begin gemaakt in het Friese Gorredijk. In alle Ziggo-gebieden waar de harmonisatie heeft plaatsgevonden dient men hierna de ontvangstapparatuur opnieuw in te stellen. Doet men dit niet is er geen enkele tv-zender digitaal meer te bekijken.

 

Stappenplan

Abonnees van Ziggo ontvangen volgende week per post een stappenplan. Ondanks de werkzaamheden die worden uitgevoerd kunt u wel gewoon blijven bellen en internetten. Nadat u de TV- zenders opnieuw heeft gezocht, kunt u meer zenders in HD-kwaliteit bekijken. Daarnaast worden alle regionale zenders opnieuw toegevoegd aan het TV-abonnement.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.