Direct naar de inhoud.

Update: Zeer ernstig ongeval op N34 bij rotonde Gieten

  • door:
  • op:
Archieffoto: M. Dol - RTV-S
Archieffoto: M. Dol – RTV-S

GIETEN – Op de N34 bij Gieten is vanochtend rond 7.00 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Een mobiele kraan reed rechtdoor op de rotonde. Daarna botste de kraan op een aarden wal en vloog het voertuig in brand.

Mogelijk dat de dichte mist oorzaak was van het ongeluk. Hulpverleners waren rond 10.20 uur vanmorgen nog steeds niet gelukt om bij de chauffeur te komen. De cabine is helemaal beschadigd en verwrongen. Politiewoordvoerder Ernest Zinsmeyer zegt het ergste te vrezen voor de chauffeur.

Meer via RTV Noord en RTV Drenthe ]

Update: Bij onze redactie kwam het bericht binnen dat de chauffeur vanmiddag is overleden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal