Direct naar de inhoud.

Burgemeester Galama te gast in de S-express

  • door:
  • op:
Burgemeester Galama (F: R. Wiekenkamp)
Burgemeester Galama (F: R. Wiekenkamp)

RTVS – (LEES UPDATE) – Vrijdagavond 6 maart is burgemeester Baukje Galama te gast in het radioprogramma S-express van RTV Stadskanaal. Burgemeester Galama komt ieder jaar een aantal keren langs om te praten over de dingen die ons bezig houden in de gemeente. Natuurlijk zullen we het hebben over het jubileum jaar 250/400, de stand van zaken rondom de spoorlijn en herindeling. Maar ook over de ontmoeting met Koning Willem Alexander vorige maand en de kwesties rondom de windmolenparken. De keuzeplaat van de burgemeester maakt het allemaal nog mooier.

[ UPDATE: De bijdrage met de burgemeester is ivm ziekte uitgesteld tot een later tijdstip ] 

S-express.nl

Kortom afstemmen tussen 18.30 uur en 19.00 uur op ons programma S- express. Natuurlijk vinden we het leuk dat je nog langer blijft luisteren want we zijn ook aanwezig op de ‘Rode Loper’ bij de bioscoop Smoky ivm de filmdocumentaire 250/400 en we zijn aanwezig tijdens de grote ‘Ladies Day & Night’ beurs in het Pagecentrum.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal