Direct naar de inhoud.

Extra uitzendingen op televisie

  • door:
  • op:

RTV1 – Na de vele reactie’s van de afgelopen twee weken heeft RTV1 besloten om ook deze week weer op elke doordeweekse dag een speciale uitzending aan te bieden. De uitzendingen beginnen allemaal om 15 uur.

Na het succes van vorige week hebben de makers van de seniorenquiz deze week een nieuwe quiz gemaakt. Leg je pen en papier maar alvast klaar, want maandag komt deze leuke quiz op televisie. Woensdag zenden we een voorstelling uit van toneelvereniging De Harmonie uit Zuidwending. Helaas kon hun laatste voorstelling van de reeks niet doorgaan en zijn ze blij dat deze streekomroep de opvoering wilt uitzenden.

Vrijdag komt er veel muziek op de televisie. Het vroegere radioprogramma ‘S-Express’ had vaak erg leuke artiesten te gast en daar is genoeg beeldmateriaal van om de vrijdagmiddag mee te vullen.

De volledige programmering zal er aankomende week als volgt uit zien:

Maandag 15 uur: Seniorenquiz

Dinsdag 15 uur: Landelijk Veranderlijk

Woensdag 15 uur: Patatje Oorlog (De Harmonie)

Donderdag 15 uur: Verbouw Museum Musica

Vrijdag 15 uur: S-Express Toppers-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal