Direct naar de inhoud.

Extra programmering op televisie

  • door:
  • op:

RTV1 – De programmering van RTV1 is de afgelopen weken erg gegroeid. Ook deze week wordt die nieuwe programmering vastgehouden. ’s Ochtends om 10 uur zie je ‘De voorleesjuf zit vast in de bieb’, elke schooldag is zij te zien met haar programma.

De makers van de Seniorenquiz hebben ook deze week weer hun best gedaan om een erg leuke quiz in elkaar te zetten. Wekelijks zenden we deze quiz uit op maandag om 15 uur. Dinsdag zenden we een interview uit met streektaalmuzikant Jan Henk de Groot, waarin hij vertelt over zijn leven als muzikant. Op Donderdag zenden we de herhaling uit van Knoop op Knoal georganiseerd door Stichting DWS. Het evenement vond plaats op 7 december 2019.

De gehele programmering ziet er zo uit:

Maandag om 15 uur: De Seniorenquiz

Dinsdag om 15 uur: Theatergasten met Jan Henk de Groot

Woensdag om 15 uur: Brinkman en Plat op je deurmat

Donderdag om 15 uur: Knoop op Knoal

Vrijdag om 15 uur: S-Express toppers-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal