Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Uitvoering muziekvereniging Amicitia in teken van ‘Holland’

Amicitia uitvoeringMUSSELKANAAL – Op zaterdag 14 maart stond de jaarlijkse muziekuitvoering van Amicitia in het teken van ‘Ik hou van Holland’.  Sporthal de Veenhorst werd hierbij omgetoverd tot een waar ‘Hollandse’ omgeving waar zelfs de Volendamse meisje (met een stukje kaas) niet ontbraken. Bent u er niet bij geweest dan heeft u echt iets gemist. Zelfs André Hazes was van de partij.

Als afsluiting van het 10 weken durende muzikale project  ‘Amicitia Kidzz’, waarbij basisschoolleerlingen gratis muziekles kregen via de vereniging, brachten de leerlingen hun talenten ten gehore. Echt super om te horen wat kinderen in 10 weken  kunnen leren! Dit jaar mochten zes jubilerende muzikanten van de vereniging een insigne ontvangen. Voorzitter Sikke Dijkstra van de MGD was aanwezig om de insignes namens de bond op te spelden.

oorkonde

uitreiking insignes

Frans Schulte, Eline Boven en Rick kaijser ontvingen een bronzen insigne voor hun 12,5 jaar muzikale inzet. Yvonne Schoenmaker ontving een gouden insigne voor haar 15 jarig jubileum als majorette van de vereniging en Mineke Schulte en Diny Westenbrink waren maar liefst 40 jaar als muzikant actief en ontvingen daarvoor een gouden insigne. Allen van harte proficiat.

Jacqueline Brinks is 30 jaar als majorette en 20 jaar als instructrice actief binnen de muziekvereniging. Ook zij werd daarvoor in het zonnetje gezet. Met meer dan 350 bezoekers kan je terugkijken op een geslaagde avond.

DSCF1908DSCF1936

[ingezonden door H. de Jong / mskje]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.