Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Welzijnssector liet zich zien tijdens opendag in Musselkanaal

meander1MUSSELKANAAL – In Nederland waren duizenden zorg- en welzijnsorganisaties geopend voor het grote publiek. Ook in Musselkanaal stonden gisteren (19 maart) de deuren van Lint, de nieuwe Multi Functionele Accommodatie open. Het was een gezellige dag waar alle bezoekers informatie kregen over wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt.

Dank zij de bijdrage van Novo, Zorggroep Meander, de Bibliotheek Musselkanaal en stichting Welstad, die allemaal een plekje hebben in Lint, werd het niet alleen een informatieve happening, maar konden bezoekers ook een indruk krijgen van enkele activiteiten die zich in Lint afspelen. Vrijwilligers en deelnemers lieten zien hoe leuk het is om deel te nemen aan bijvoorbeeld het project “Gered Gereedschap”, de activiteitengroep “koersbal” of “boetseren”. Uiteraard was de biljartclub in volle actie aanwezig.

En verder kon men nog kennis maken met een zanggroep ouderen, een kaartclubje en er was zelfs een heus spelletjescircuit uitgezet voor de bewoners van de Heggerank. [Bron:JL  foto’s: msktje]

zorg3zorg4meander2

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.