Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veenkade in Veendam geheel in quarantaine

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – In woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade in Veendam zijn 16 bewoners positief getest op corona. De gehele locatie is in quarantaine en ontvangt daarom geen bezoek. 3 GRZ-cliënten (geriatrische revalidatiezorg) die positief getest zijn, zijn overgebracht naar een cohort-afdeling op De Heggerank in Musselkanaal.

In woonservicecentrum Breehorn in Veendam zijn 8 bewoners positief getest op corona.
De bewoners verblijven in individuele isolatie in hun eigen appartement. Voor alle positief geteste bewoners geldt dat per bewoner wordt bekeken wanneer de quarantaine wordt opgeheven, aldus Zorggroep Meander.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.