Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Musselkanaal op zoek naar talent

Lucky JoeMUSSELKANAAL – Op woensdag 13 mei organiseren Stichting Lucky Joe & Stichting Snikkeweek wederom een talentenshow. De talentenshow is een jaarlijks terugkerend item tijdens de Snikkeweek. Er is zoveel talent in de regio en wij bieden ze een podium on hun talent te laten zien aan het publiek. Iedereen die graag eens op de buhne wil staan om zijn talent te tonen aan het publiek is van harte welkom om zich aan te melden.

Om je aan te melden hoef je niet allen maar te kunnen zingen want er zijn zoveel variaties in de showbizz denk hierbij aan playbacken, dansen, goochelen of instrumenten bespelen. Je wordt beoordeeld door een deskundige jury en maakt kans op mooie prijzen die ook weer met het vak te maken hebben.

Buiten de wisselbeker die vorig jaar werd gewonnen door Lieneke van Eijkelenberg uit Musselkanaal vallen er nog meer leuke prijzen te winnen waaronder een videoclip, fotokaarten, karaokeset enz. Denk jij dat je talent hebt en wil je dit eens tonen aan het publiek meld je dan nu aan via info@luckyjoe.nl Of bel naar 0599-616701 voor meer informatie!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.