Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mannen aangehouden voor (nep) wapenbezit

POLITIE-AANHOUDINGSTADSKANAAL –  De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van 19 jaar oud uit Almelo en Wierden op de Atlantislaan aangehouden voor wapenbezit. De twee mannen reden in een auto door Stadskanaal en werden door de politie, ter controle op de Atlantislaan aan de kant van de weg gezet. De politie had namelijk een melding ontvangen dat de bestuurder van de auto asociaal rijgedrag vertoonde. Tijdens de controle troffen agenten een vuurwapen gelijkend voorwerp aan in de auto. Het bleek te gaan om een plastic nepwapen. Beide mannen werden na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau, waar proces-verbaal werd opgemaakt. Van het nepwapen werd afstand gedaan. Vervolgens mochten zijn hun weg vervolgen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.