Direct naar de inhoud.

Auto na korte achtervolging tegen boom

  • door:
  • op:
F: Persbureau Drenthe

Donderdagavond wilde de politie Stadskanaal een voertuig controleren vanwege mistverlichting. De bestuurder negeerde het stopteken en ging er vandoor. De achtervolging duurde niet lang, want al snel eindigde de bestuurder met zijn voertuig regen een boom bij de kruising Nulweg/Sellingerstraat in Ter Apel. Door snel handelen van de politie kon de bestuurder direct aangehouden worden. Ambulancepersoneel hebben de bestuurder ter plaatse onderzocht en is uiteindelijk met onbekend letsel naar het ziekenhuis gegaan.  

De situatie is vastgelegd door het Forensische Opsporing Verkeer en daarna heeft een bergingsbedrijf het zwaarbeschadigde voertuig afgevoerd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal