Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man klapt op lantaarnpaal door slapende voet

politie-autoBORGER – Een automobilist is vanmiddag op de N34 bij Borger tegen een lantaarnpaal aangereden. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De beide inzittenden bleven ongedeerd. De man en vrouw reden vanuit Schoonloo richting Borger toen het misging. De bestuurder verklaarde last te hebben gehad van een slapende voet. Daardoor raakte hij op de rotonde naast de weg. Hij raakte daardoor een lantaarnpaal en kwam  verderop tot stilstand.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.