Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Metaaldieven op heterdaad betrapt

PolitieMUSSELKANAAL – De politie heeft zaterdag twee mannen van 22 jaar uit Musselkanaal en Nieuw Buinen aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal van metaal uit een leegstaande woning aan de Anjerstraat.

Een getuige zag ’s nachts de twee naar de woning gaan en belde de politie. Agenten troffen de twee in de woning aan en hebben ze aangehouden. Een derde verdachte wist te ontkomen. Hij zal later worden aangehouden. De twee zijn ingesloten voor verhoor. Gereedschap dat ze bij zich hadden is in beslag genomen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.