Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Regionaal Media Centrum ‘Groningen 1’

Persconferentie Groningen 1RTVS / G1 – Een korte filmreportage gemaakt door RTV Logo rondom de kick-off van het RMC ‘Groningen 1’.  Op 29 mei 2015 hebben zes lokale omroepen uit Noord en Zuidoost Groningen een intentieverklaring ondertekend waarin ze verklaren samen te gaan werken binnen een Regionaal Media centrum. Het gaat om de lokale media-instellingen: Havenstad FM, Radio Compagnie, Radio Westerwolde, RTV Logo, Radio Parkstad en RTV Stadskanaal. De naam van het RMC ‘Groningen 1’ (G1) en de bijbehorende infrastructuur werden bekendgemaakt via een persconferentie cq presentatie gehouden in de studio van RTV Stadskanaal met een hapje en een drankje.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.