Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Stadskanaal betaalt zorgkosten 11-jarige Sem Visser

Sem Visser (F: RTV Drenthe).

Sem Visser (foto: RTV Drenthe)

MUSSELKANAAL – Goed nieuws voor de 11-jarige Sem Visser uit Musselkanaal. De gemeente Stadskanaal betaalt toch zijn zorgkosten. Het jongetje heeft een autismestoornis en epilepsie. Maar het kind kon niet langer twee indicaties krijgen, waardoor het gezin uit Musselkanaal zorggeld dreigde mis te lopen.

Hulpverleenster Myrthe Georg uit Assen luidde daarom begin mei de noodklok voor het gezin.’Deze actie heeft nu zijn vruchten afgeworpen’, stelt Georg. ‘We hebben het idee dat de gemeente Stadskanaal de boodschap heel goed heeft begrepen en nu ook heeft opgepakt’, aldus de hulpverleenster vandaag via RTV Drenthe.

[ Bron en foto:  RTV Drenthe]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.