Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie zoekt getuige van vechtpartij

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL – De politie is op zoek naar een onbekende vrouw die vrijdagochtend omstreeks 12:00 uur getuige is geweest van een vechtpartij aan de Continentenlaan nabij de bibliotheek in Stadskanaal.

De onbekende vrouw meldde zich vrijdagochtend rond 12:00 uur aan het politiebureau in Stadskanaal. Via de intercom van het bureau meldde zij dat er een vechtpartij gaande was aan de Continentenlaan. Direct na deze melding zijn agenten naar de Continentenlaan gegaan maar daar werd niemand aangetroffen.

De politie wil graag weten wat daar is gebeurd en zou daarom graag in contact komen met deze specifieke getuige. Daarnaast is de politie ook op zoek naar andere getuigen van deze vechtpartij. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.