Direct naar de inhoud.

Filiaal Kruidvat in Musselkanaal in nieuw jasje gestoken

  • door:
  • op:
Kruidvat via google streetview
Marktstraat Musselkanaal (F: Google streetview)

MUSSELKANAAL – De Kruidvat-winkel aan de Marktstraat 87 in Musselkanaal is compleet vernieuwd! De vernieuwde winkel opent op 29 september opnieuw haar deuren. Het filiaal is voorzien van een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. Verder biedt de winkel een uitgebreid assortiment eigen merk producten.

Winkelmanager Andre Hoorn is trots op zijn vernieuwde winkel. ” Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Een nieuwe opstelling met meerdere kassa’s naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Musselkanaal en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Marktstraat 87 “, aldus Andre Hoorn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal