Direct naar de inhoud.

Inloopspreekuur Fysiotherapie Musselkanaal

  • door:
  • op:

Fysiotherapie MusselkanaalMUSSELKANAAL – Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. In ongeveer 14.000 gevallen  gaat het om borstkanker. De oedeem- en oncologiefysiotherapeut ondersteunen de oncologische patiënt bij hun fysiek en mentaal herstel en kunnen een belangrijke rol spelen op het gebied van behoud/verbetering van de conditie bij (borst)kankerpatiënten  door middel van het aanbieden van specifieke behandelingen en trainingen.

Vrijdag 30 oktober van 12.00 -13.00 uur is er een gratis inloopspreekuur voor (voormalig) oncologie patiënten in de praktijk in Musselkanaal, Technicumstraat 9. Hier kunt u vrijblijvend informatie krijgen over wat de fysiotherapeut voor u kan betekenen tijdens of na uw ziekte. Daarnaast kunt u informatie krijgen over wat oedeemtherapie inhoud. Oedeemtherapie kan uitkomst bieden voor mensen die na okselklierverwijdering vochtophoping in het lichaam krijgen.

Fysiotherapeuten van Fysiotherapie Musselkanaal Karin Boels-Eggens en Melanie Dilling zullen u tijdens dit gratis inloopspreekuur te woord staan.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal