Direct naar de inhoud.

Theaterweekend in Teis

TheaterweekendSTADSKANAAL – Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 januari is het eerste landelijke BankGiro Loterij Theaterweekend. Theater Geert Teis zal op zaterdag 16 en zondag 17 januari meedoen aan dit weekend, met bijzondere activiteiten, aansprekende programma’s en mooie voorstellingen voor een prijs van 10,- euro.

Wat is het Theaterweekend?
Het derde weekend van januari 2016 ademt Nederland theater: ruim 35 theaters verspreid over het hele land stellen de deuren wagenwijd open om aan iedereen te laten zien hoe mooi het is om naar het theater te gaan.

Wat gebeurt er in Teis?
Naast prachtige voorstellingen (op zaterdag en zondag) is er het hele weekend wat te doen in Teis. Op 1 januari maakt Teis bekend wat er precies komt, maar ze mogen alvast een tipje van de sluier oplichten.

Eerste indruk van het programma

Zaterdag 16 januari
Ballet / 19.30 uur / € 10,-
Dit magische sprookjesballet betovert jong en oud. Met prachtige muziek, virtuoze choreografie en een fenomenale uitvoering en enscenering door een geroemd internationaal balletgezelschap. Een must-see voor elke balletliefhebber.

Zondag 17 januari
Kinderen 4+ / 14.00 en 16.00 uur / € 10,-
Sinds zes jaar reist dit gezelschap met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op een bekende kindertelevisieserie. Deze heerlijke familievoorstelling nodigt iedereen uit om lekker mee te dansen en te zingen.

Tijdens het hele Theaterweekend in Teis
Gratis randprogrammering, met onder meer
– rondleidingen achter de schermen in het theater
– muziek
– jonge cabaretiers
– concert op de zondagochtend

Kaarten bestellen
U kunt uw kaarten bestellen via www.theatergeertteis.nl/theaterweekend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-