Direct naar de inhoud.

Maarsstee kiest voor Kniepertjes van het buurtcentrum

  • door:
  • op:

kniepertjes bakkenSTADSKANAAL – Aanvankelijk hadden veel voorverkopers van de kniepertjes in de Kanaalsterwijk Maarsstee het gevoel dat veel minder mensen bereid waren dit jaar het lekkernij te kopen. Maar niets was minder waar: bij opmaken van het eindresultaat van de voorverkoop zijn er juist meer verkocht dan in 2014. Alleen al in Maarsstee hebben de bewoners 18.600 kniepertjes besteld. Dat zijn er ruim 2.000 meer dan in 2014. De bewoners hebben dus weer massaal gekozen voor de kniepertjes van het buurtcentrum.

Gerrit Bruggink van het buurtcentrum: “Daar komt de losse verkoop en de verkoop op de Kerstmarkt van 12 december nog bij. Al met al zo’n 22.000 kniepertjes. Dat is dus weer aanpoten met het bakken, inpakken en het bezorgen in een periode van vijf dagen tussen 26 november tot en met 1 december. Zo’n 25 vrijwilligers staan weer klaar om de klus te klaren”.

Het buurtcentrum zorgt tussen de middag voor gezamenlijke warme maaltijden, met dank aan jongerencentrum De Kwinne, die hun prachtige keuken een aantal ochtenden ter beschikking heeft gesteld.Liefhebbers kunnen nog kniepertjes bestellen bij Buurtcentrum Maarsstee via info@maarsstee.nl of telefoonnummer 06 28 08 93 32.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal