Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inschrijven voor 26e editie Klap tot Klaploop

winnaarklaptotklap2014STADSKANAAL – Op 2e paasdag 28 maart 2016 wordt alweer 26e editie van de jaarlijkse Klap tot Klaploop gehouden. Het inschrijven hiervoor is begonnen.

Het bestuur is al maanden met de voorbereidingen aan de slag. Een van de grootste knelpunten is recent opgelost. Rabobank zuid en oost Groningen wordt de nieuwe hoofdsponsor van dit belangrijke loopevenement.

Het afgelopen jaar deden ruim 1600 lopers mee aan één van de vele onderdelen. De organisatie blijft streven naar een verbetering van het record van 2014, waarin bijna 1800 lopers van de partij waren.

In 2016 streeft de organisatie met name naar een verbetering van de deelname van de groep Sportieve wandelaars / Nordic Walkers. Hiervoor wordt samen met de buurtsportcoach van de stichting Welstad een programma opgezet. Dit programma is gericht op het in beweging krijgen van burgers zonder loopervaring. Deze groep wordt in de maanden januari, februari en maart clinics aangeboden. Het programma van de Klap tot Klaploop biedt sinds enkele jaren ook deze doelgroep de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de vele onderdelen.

De inschrijving voor de Klap tot Klaploop kan via www.inschrijven.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.