Direct naar de inhoud.

Zevende Hobby- en Verzamelbeurs Onstwedde nog mooier

  • door:
  • op:

HobbybeursONSTWEDDE – Ruim 40 hobbyisten en verzamelaars uit de wijde omgeving presenteren zich op zaterdag 6 februari tijdens de zevende grote Hobby- en Verzamelbeurs in Onstwedde. Ook dit keer wordt de beurs weer gehouden in het gebouw d’Ekkelkaamp en de toegang is net als voorgaande jaren weer gratis.

De organisatie van de beurs is in handen van het trio Robert Timmer, Harm Lutjeboer en Henk van der Heide. Volgens Lutjeboer is de beurs elk jaar weer een groot succes. “De laatste keer kwamen er zelfs zo’n 900 bezoekers en iedereen was razend enthousiast. Trouwens niet alleen de bezoekers, maar ook de standhouders. Het was dan ook geen wonder dat ook dit jaar weer alle stands vroegtijdig waren volgeboekt.”

Naast oude bekenden zijn er dit jaar ook weer een aantal nieuwe standhouders. Lutjeboer noemt er enkele op: “Nieuw is bijvoorbeeld Frits Westers uit Groningen met zijn collectie schaalmodellen van schepen. De heer Korthuis uit Nieuw Buinen toont tijdens deze beurs zijn zelfgebouwde schaalmodel van de aardappelmeelfabriek “De Twee Provinciën” in Stadskanaal. Jacob Kiewiet uit Onstwedde komt met een hele bijzondere zelfgebouwde radiografisch bestuurbare sportwagen. Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan, maar iedereen moet zelf maar komen kijken!”

De hobbybeurs begint zaterdag 6 februari om 10 uur ’s morgens en duurt tot 4 uur ’s middags. Gebouw d’Ekkelkaamp staat aan de Kerklaan 7 in Onstwedde. De toegang is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal