Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Preventietruck: voorlichting ter voorkoming van inbraak op het Raadhuisplein in Stadskanaal

inbraakSTADSKANAAL – Vrijdag 5 februari staat van 09.00 tot 17.00 uur op het Raadhuisplein in Stadskanaal een zogenoemde preventietruck . In de preventietruck kunnen bezoekers voorlichting krijgen over inbraakpreventie.

De truck is een initiatief van gemeenten en politie in Noord-Nederland en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Medewerkers van de politie, gemeente en andere veiligheidspartners verzorgen de voorlichting. Het motto is: Maak het inbrekers niet te makkelijk.

De truck is volledig uitgerust als werkplek op locatie. Zo zijn er drie werkplekken aanwezig, waarbij politie inloggen op het netwerk. Daarnaast is er Wi-Fi aanwezig. Er zijn verder diverse preventiematerialen (folders, flyers, posters) en een televisiescherm waarop preventiefilmpjes getoond kunnen worden. Ook zijn er voorbeelden van deugdelijk hang- en sluitwerk aanwezig. Mocht er vraag zijn naar preventiemateriaal over een specifiek onderwerp, dan kan dat worden besteld.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.