Direct naar de inhoud.

Publiekslezing over darmproblemen in Refaja

  • door:
  • op:
Refaja ziekenhuis -in-oranje-kleuren
Refaja ziekenhuis (archieffoto)

STADSKANAAL – Hoe werkt ons darmstelsel en wat is daarbij eigenlijk ‘normaal’? En bij welke problemen moet je naar de dokter? Deze en nog meer vragen worden beantwoord tijdens de publieklezing over darmproblemen op 21 april van 19.00 tot 21.30 uur in ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is welkom. De toegang is gratis, aanmelden is noodzakelijk want er is ruimte voor maximaal 80 bezoekers.

Tijdens de informatieavond vertelt internist John Poels onder andere over de werking van het darmstelsel en bij welke alarmsignalen een patiënt naar de dokter moet gaan. Chirurg Stephan van der Hagen gaat dieper in op de darmproblemen die een patiënt kan hebben, zoals een verzakking of darmtumor. Daarna licht gespecialiseerd verpleegkundige Wilma van der Meer toe welke behandelingen er zijn en wat dit kan betekenen voor de patiënt.

Aanmelden
De avond vindt plaats op donderdagavond 21 april van 19.30 tot 21.30 uur in de Zwartsenbergzaal in ziekenhuislocatie Refaja, Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. Vanaf 19.00 uur staan koffie en thee klaar. De entree is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via infoacademy@coloplast.com onder vermelding van ‘Publiekslezing Refaja 21 april’. Er is ruimte voor maximaal 80 bezoekers, vol is vol.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal