Direct naar de inhoud.

Digitale lezingen prehistorie Noord-Nederland

  • door:
  • op:
Foto: Davado

BORGER – Op 1 november start de nieuwe lezingenreeks bij het Hunebedcentrum​ waarbij archeologie en prehistorie centraal staan. De afgelopen jaren zijn er uitzonderlijke vondsten gedaan die het verhaal van de prehistorie in Noord-Nederland verrijken en aanvullen. Daarom is het een mooi moment om in een vogelvlucht van een viertal lezingen door de prehistorie van Noord-Nederland te gaan.

Tijdens de lezingenreeks wordt u verteld over de tijd van Neanderthalers tot en met de Metaaltijden op basis van de meest recente inzichten en onderzoeken. Naast dat Noord-Nederland in een breder perspectief wordt geplaatst, wordt er ook ingezoomd op het regionale verhaal.

De lezingen worden gehouden op zondagen en beginnen om 14.00 uur. Alle lezingen zijn alleen digitaal te volgen. Dit is een alternatief voor de lezingen in het Hunebedcentrum, zoals we deze voor de coronamaatregelen in gedachten hadden.

Opgeven

U kunt zich opgeven via e-mail: communicatie@hunebedcentrum.nl. Dat kan per lezing of voor de hele serie. Na opgave ontvangt u een link waarmee u de lezing online kunt volgen. Heeft u interesse in de prehistorie en de recente ontwikkelingen, dan mag u deze lezingenserie eigenlijk niet missen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal