Direct naar de inhoud.

Inloopmiddag ReumActief in het Refaja

  • door:
  • op:

ReumActiefSTADSKANAAL – Op donderdag 28 april a.s. organiseert ReumActief van 14.00-16.00 uur een inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal.

Wie op zoek is naar meer informatie over reumatische aandoeningen, eens wil praten met een lotgenoot of ondersteuning kan gebruiken bij aanvragen via de Wmo of andere hulpvragen, is deze middag van harte welkom.

De inloopmiddag biedt mensen met een vorm van reuma of aanverwante aandoeningen de mogelijkheid eens te praten met ervaringsdeskundigen. Zij kunnen u informatie geven over de verschillende vormen van reuma en de gevolgen daarvan in het dagelijks leven. Daarnaast kunnen zij u in de gelegenheid stellen om kennis te maken met onze patiëntenvereniging en haar activiteiten, waaronder de beweegactiviteiten, zoals hydrotherapie en oefenen in infrarood warmte cabines.

De inloopmiddag vindt plaats op donderdag 28 april 2016 in het gebouw van de Oogheelkunde bij het Refaja Ziekenhuis aan de Semmelweislaan 1 te Stadskanaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anita Sanders, voorzitter van ReumActief: T 06 – 25 31 20 09 of via email: info@reumactief.info-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal