Direct naar de inhoud.

ReumActief en FitPlaza met nieuwe beweegactiviteiten

  • door:
  • op:
Body in Balance

STADSKANAAL – In oktober start er bij FitPlaza een speciale les ‘Body in Balance’ voor ReumActief. “De les staat onder leiding van Molique Luining”, zegt voorzitter Anita Sanders van ReumActief.

Body in Balance is een speciaal voor ReumActief ontwikkelde les. De les duurt 1,5 uur en staat in het teken van ontspanning en inspanning. Tijdens de les wordt gewerkt met attributen zoals een bal, step, dynaband, stoel, stang, gewichten, of gewoon oefeningen op een mat. Een zekerheid is dat de lachspieren elke les in elk geval getraind gaan worden.

 

Body in Balance kan worden aangeboden op de volgende dagen en tijden:
Maandag    van  13.30 – 15.00 uur
Dinsdag      van    9.00 – 10.30 uur
Woensdag  van 13.30 – 15.00 uur
Vrijdag        van 13.00 – 14.30 uur

Sanders: “Eén keer per week is er een les van anderhalf uur. De kosten bedragen € 27,50 per maand. Alle deelnemers schaffen een MyWellness key voor € 17,50 aan. Er is geen borg”.

Aanmelden gaat via info@reumactief.info of T 06 25312009.. U kunt kiezen uit één van de bovengenoemde dagen/tijden . Bij een groep van tenminste 6 deelnemers gaan we van start. De maximale grootte van een groep is 12 deelnemers. Ook niet-leden met andere lichamelijke beperkingen kunnen zich aanmelden als lid van ReumActief om deel te nemen. Ook voor het bewegen in extra verwarmd water en de ReumaFit / fysioFit onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten, of de gezellige wandelgroep kunt u zich via bovenstaande contactgegevens aanmelden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal