Direct naar de inhoud.

Gratis demo Mindful Yoga in Musselkanaal

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – ReumActief organiseert i.s.m. Fit & Zo een gratis demo Mindful Yoga op maandag 16 januari 2017. De gratis demo vindt plaats bij Fit & Zo, Open Einde 11 te Musselkanaal.

Mindful Yoga is een milde vorm vanuit de Hatha Yoga waarin de bewegingen zonder veel ingewikkelde fysieke inspanning worden uitgevoerd en is heel geschikt wanneer men last heeft van klachten en/of aandoeningen. Het kan helpen beter om te leren gaan met chronische pijn.

Ademhaling is een heel belangrijk onderdeel in Mindful Yoga. Een goed adempatroon voorziet het lichaam van de juiste hoeveelheid zuurstof, het voert afvalstoffen af en het helpt u bewust te worden van eventuele spanningen in het lichaam.

Voor wie?
U hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen. Het is veel belangrijker te kijken waar uw mogelijkheden liggen. We richten ons vooral op het creƫren van ontspanning en rust.

Tijdens de Mindful Yoga worden ook tips aangereikt die u helpen in het dagelijks leven. Denk hierbij aan een stuk acceptatie van beperkingen of vermoeidheid, het minder overschrijden van grenzen en inspanning en ontspanning beter af te wisselen en in te passen.

Hebt u een vorm van reuma zoals bijvoorbeeld Artrose, Fibromyaltie of RA? Of hebt u een andere fysieke beperking waardoor de reguliere Yoga voor u te zwaar is? Dan bent u van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Anita Sanders, voorzitter ReumActief via mail: info@reumactief.info of telefoon 06-25312009.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal