Direct naar de inhoud.

Ruim 206.000 bezoekers voor Tropiqua

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Zwembad Tropiqua heeft in 2016 ruim 206.000 bezoekers ontvangen. Tropiqua is trots op dit grote aantal bezoekers. Om in 2017 nog meer bezoekers te trekken, is het zwembad dit jaar gestart met een nieuwe zwemlesmethode, een PeuterSurvival programma en een all-in abonnement.

Afwisselend aanbod

Mede dankzij het wisselende aanbod heeft Tropiqua in 2016 zoveel bezoekers ontvangen. Tijdens alle schoolvakanties worden extra activiteiten georganiseerd zodat kinderen zich goed kunnen vermaken. Elke woensdag kunnen bezoekers gratis (gekleed) de sauna van Tropiqua proberen. Daarnaast zijn er regelmatig speciale sauna avonden met extra’s zoals een hottub met glühwein buiten of een hapjes-avond. Iedere laatste vrijdag van de maand is er een disco met een thema. En het jaarlijkse hoogtepunt is de Halloweendisco in het zwembad.

Nieuwe zwemlessen in 2017

In 2017 wordt het huidige aanbod uitgebreid met EasySwim zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze lesmethode is gericht op het plezier en de intrinsieke motivatie van het kind. Er wordt gewerkt met stuurkaarten, materialen en voor de veiligheid dragen alle kinderen een EasySwim Pro drijfpak.

Start PeuterSurvival

Daarnaast is Tropiqua gestart met een PeuterSurvival programma. PeuterSurvival is voor kinderen van 3-4 jaar en richt zich op het zelfredzaam worden van het kind in en rondom water. Daarnaast is het een goede voorbereiding op de zwemlessen.

All-in abonnement

Met het nieuwe all-in abonnement van Tropiqua kunt u onbeperkt banenzwemmen, deelnemen aan aquasporten en 7 dagen per week recreatief zwemmen. Het all-in abonnement kost € 27,50 per maand, of € 75,00 per drie maanden.

Kijk voor meer informatie over Tropiqua op www.tropiqua.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal