Direct naar de inhoud.

Medailleregen voor De Brug Veendam tijdens feestelijke zwemwedstrijd

  • door:
  • op:
Eindelijk weer een wedstrijd voor zwemmers van De Brug Veendam (foto: Marinus Hol)

Veendam –  Maar liefst 121 medailles werden er zaterdag 2 april uitgedeeld tijdens  de zwemwedstrijd georganiseerd door De Brug Veendam in het wedstrijdbad van Tropiqua.

Na een hele lange periode van wel en niet zwemmen en al helemaal geen wedstrijden, was het na meer dan twee jaar eindelijk weer zo ver. Een zwemwedstrijd, in het wedstrijdbad van Tropiqua in Veendam.

Zwemtoppers van acht verschillende verenigingen uit heel Noord Nederland waren van de partij. Maar liefst 121 medailles werden er gewonnen en 7 Groninger records zijn verbeterd.

29 medailles

De thuis zwemmende ploeg van De Brug Veendam grossierde in medailles. Met maar liefst 29 stuks waren zij de topscoorder van het evenement. 17 Goud, 10 zilver, 2 brons en de wisselbeker.

Zwemmers klaar voor de start (foto: Marinus Hol)

Stichting De Brug regio Veendam is een vereniging voor sport en bewegen die, op verschillende niveaus, sport- en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Brug Veendam 40 jaar

Voor de  organiserende vereniging was het ook nog een jubileumwedstrijd. Stichting De Brug Regio Veendam bestaat namelijk 40 jaar. Reden te meer om deze feestelijke zwemwedstrijd te organiseren. Voor alle deelnemers en vrijwilligers was er ook nog een klein presentje.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal