Direct naar de inhoud.

Dialoog ReumActief en gemeenteraad Stadskanaal

  • door:
  • op:

MUSSELKANAAL – ReumActief organiseert in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen een brede dialoog tussen reumapatiënten, afgevaardigden van ReumActief en (potentiële) volksvertegenwoordigers van de gemeente Stadskanaal. De dialoog wordt begeleid door gespreksbegeleiders van Zorg Verandert.

Tineke Nieboer: “We willen graag met elkaar in gesprek gaan over wat er zoal speelt bij de reumapatiënt en waarvoor de reumapatiënt graag aandacht wil vragen bij de gemeente Stadskanaal. Het is een unieke mogelijkheid, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018, om als reumapatiënt direct in gesprek te gaan met (potentiële) volksvertegenwoordigers binnen de gemeente Stadskanaal”.

Waar loopt u als reumapatiënt momenteel tegenaan? Lukt het u eenvoudig met de gemeente in contact te komen voor het aanvragen van diverse voorzieningen? Bent u op de hoogte van allerlei financiële regelingen voor mensen met een minimaal budget? Krijgt u voldoende middelen en ondersteuning om deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten van ReumActief? Zomaar een aantal voorbeelden van onderwerpen die bij u een rol zouden kunnen spelen en aanleiding zouden kunnen zijn om met elkaar in gesprek te gaan.
Op deze manier willen wij binnen de gemeente Stadskanaal meer begrip kweken voor mensen met reuma en aandacht vragen voor de reumazorg en ondersteuning binnen de gemeente. Nieboer: “Wij streven naar maximaal 20 reumapatiënten, verspreid over 2 groepen”.

De dialoog vindt plaats op donderdagmiddag 15 februari tussen 13:30 uur en 16:30 uur. Locatie voor deze dialoog is MFA Lint, Willem Diemerstraat 7 te Musselkanaal.

Programma:
13:30 uur inloop met koffie en thee
14:00 uur Inleiding door voorzitter ReumActief, Anita Sanders
14:10 uur Toelichting rol Zorg Verandert, Tineke Nieboer
14:15 uur Uitleg dialoog en beantwoording vragen
14:30 uur Start dialoog
16:00 uur Einde dialoog en invullen evaluatieformulier
16:01 uur Afsluiting met koffie en thee
16:30 uur Einde
Aanmelden kan via e-mail tineke.zorgverandert@gmail.com
Aanmelden kan tot uiterlijk 13 februari 2018.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal