Direct naar de inhoud.

Gemeenteraadsverkiezingen live bij RTV1

  • door:
  • op:

RTV1 – Woensdag 21 maart zijn er de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zal niemand ontgaan zijn. Om iedereen in onze regio zoveel mogelijk op de hoogte houden gaat RTV1 woensdag veel aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zowel via onze lokale radiofrequenties als op ons TV kanaal.

Samenwerking

Op de radio starten we woensdagmiddag al om 15.00 uur. We houden in dit speciale radioprogramma nauwlettend in de gaten hoe het stemmen verloopt in de Veenkoloniën maar ook in de rest van ons land.  Radio en TV zullen ’s avonds ook samensmelten zodat er gekeken kan worden op TV maar ook geluisterd kan worden via de radio. We zijn live aanwezig in zowel Stadskanaal als in Veendam. In Veendam werken we samen met de website ParkstadVeendam. Zo worden er cross audio/visueel verbindingen gemaakt.

Verkiezingsavond vanuit FOX

De verkiezingsavond in Stadskanaal komt uit discotheek Fox. Hier is een speciale TV studio/decor opgebouwd. Als belangstellende kun je een kijkje nemen en ben je van harte welkom. De (tv) presentatie ligt in handen bij de gemeente Stadskanaal waarbij Koen Willems een hoofdrol heeft. De ‘live’ TV-uitzending vanuit de FOX zal starten om 21.00 uur. Er is veel ‘live’ muziek en we vertonen filmpjes die gemaakt zijn door MBO-studenten van het Noorderpoort. In deze filmpjes  zie je hoe jongeren de toekomst van de gemeente Stadskanaal zien.  Gasten zullen geïnterviewd worden en we gaan regelmatig voorspellingen bekijken. Ook zullen er historische analyses gepresenteerd worden.

Uitslagen

De verwachting is dat rond  01.00 in de nacht de uitslagen bekend zullen zijn.  Dan kunnen we de gekozen raadsleden bekend gaan maken. Tot die tijd blijven we gewoon bij je.  Kortom: Stem je Radio en TV woensdag af op RTV1 en volg onze verkiezingsdaguitzending. Meedoen via twitter en FB kan ook: #Stakka18. Je berichtjes kunnen we dan meenemen op radio en tv.

  • Radio luisteren vanaf 15.00 uur (ook via de kabelkrant). TV vanaf 19.00 uur.
  • Radio: 105.3 en 106.9 FM (ether). Kabel: 100.8 SKV en 104.1 Ziggo
  • TV: kanaal 42 Ziggo, kanaal 25 SKV en 1458 bij KPN.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal