Direct naar de inhoud.

Veenlustplein kleurt groen

  • door:
  • op:
D66 flyer – (F: RTV1)

VEENDAM – Zon en regen houden D66 niet tegen. Overal in de gemeente Veendam worden op de dagen voor de verkiezingen huis aan huis flyers verspreid. Wie het wil kan een uitgebreid verkiezingsprogramma 2018-2022 lezen of downloaden via: d66veendam.nl. Alian Spelde: “Daarin blikken we terug op de afgelopen raadsperiode en noemen we speerpunten voor de komende jaren”.

Op de zaterdagen 10- en 17 maart a.s. treffen bezoekers van het Veendammer winkelcentrum uitsluitend lokale D66-ers op het Veenlustplein. Nabij de gele en rode springkussens van andere partijen zal de groene D66-tent met flatscreen wel opvallen. Onze kandidaten voor de gemeenteraad staan open voor gesprekken over alles wat inwoners van de gemeente bezighoudt: wonen, zorg, werk, ouderenbeleid, pleinen, het centrum, duurzaamheid, gestapelde mijnbouw, alles kan ter sprake komen.

Het gaat op 21 maart a.s. om de toekomst van de inwoners van Veendam, wijken en buitendorpen. Als het nodig is om de belangen van de gemeente te behartigen in de regio, in Groningen, Den Haag of Brussel, dan weten we de D66-ers daar wel te vinden.

Anders dan de SP sluit D66 geen enkele partij uit. Alian Spelde: “We lopen niet weg voor het nemen van bestuursverantwoordelijkheid. Hoe sterker we uit de verkiezingen komen, hoe sterker we staan in onderhandelingen over een nieuw college. Over de achtergrond van onze kandidaten is alles te vinden op onze website”.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal