Direct naar de inhoud.

Discussiebijeenkomst over Veendammer centrum

  • door:
  • op:
 Foto: Hielke Bosch/RTV1

VEENDAM – Op maandag 17 mei 2021 is er vanuit de D66 Veendam een online discussiebijeenkomst. Het centrum van Veendam heeft te maken met de nodige uitdagingen. De kernkwaliteit en cultuur zijn op de achtergrond geraakt. Hoe kunnen we zorgen dat het centrum leefbaar blijft. Het onderwerp van de avond is het winkelcentrum van Veendam. Aan de hand van stellingen en kennis van experts zal worden gediscussieerd over het centrum van Veendam.

Samen discussiëren biedt mensen de gelegenheid om het denken aan te scherpen. Maar het is ook goed om nieuwe mensen te leren kennen. Dit evenement past bij de doelstelling van D66 Veendam om mensen uit te nodigen om mee te doen met het bijhouden en ondersteunen van Veendam als mooie plek in Oost-Groningen.
Ook op maandag 9 juni 2021 20:00 uur en op maandag 30 juni 2021 20:00 uur zijn er online discussiebijeenkomsten. Online, aanmelden via info@d66veendam.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal