Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkiezingsdag gemeente Borger-Odoorn

BORGER-ODOORN – Op woensdag 21 maart vinden in de gemeente Borger-Odoorn gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het wordt weer een spannende dag. Om 9.00 uur vertrekken burgemeester Jan Seton en gemeentesecretaris Peter Post per stembus (zie foto) voor hun traditionele rondje langs de 21 stembureaus in de gemeente.

Uitslagenavond in het gemeentehuis
Op de avond van de verkiezingen vindt in het gemeentehuis in Exloo de uitslagenavond plaats. Daar kunnen politieke partijen, pers en andere belangstellenden live de uitslagen volgen, in een ontspannen setting met muziek, een hapje en een drankje. De zaal is vanaf 20.30 uur geopend, de uitslagen zullen na 21.00 uur binnendruppelen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Verkiezingsdag gemeente Borger-Odoorn

  1. Mwha, moet dat echt met n grote Bus? Met 2 man er in?? Marco deed het op de fiets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.