Direct naar de inhoud.

Verkiezingsdag gemeente Borger-Odoorn

  • door:
  • op:

BORGER-ODOORN – Op woensdag 21 maart vinden in de gemeente Borger-Odoorn gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het wordt weer een spannende dag. Om 9.00 uur vertrekken burgemeester Jan Seton en gemeentesecretaris Peter Post per stembus (zie foto) voor hun traditionele rondje langs de 21 stembureaus in de gemeente.

Uitslagenavond in het gemeentehuis
Op de avond van de verkiezingen vindt in het gemeentehuis in Exloo de uitslagenavond plaats. Daar kunnen politieke partijen, pers en andere belangstellenden live de uitslagen volgen, in een ontspannen setting met muziek, een hapje en een drankje. De zaal is vanaf 20.30 uur geopend, de uitslagen zullen na 21.00 uur binnendruppelen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal