Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorlichtingsavond over cannabisolie

STADSKANAAL – Op 25 januari houdt de reumapatiëntenvereniging ‘ReumActief’ in samenwerking met Treant Zorggroep in Stadskanaal een voorlichtingsavond over de feiten en fabels over gebruik cannabisolie (CBD-olie). Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. De sprekers deze avond zijn Annemiek Bakker en Monique Platvoet, beiden apothekers van Treant Zorggroep, als ook ervaringsdeskundigen.

De avond start om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Locatie is de Zwartsenbergzaal van ziekenhuislocatie Refaja, Boerhaavestraat 1 Stadskanaal. – Aanmelden kan via info@reumactief.info of T 06 25 31 20 09 (vol=vol)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.