Direct naar de inhoud.

Slijterij Frans Muthert ontvangt Ardbeg certificaat

  • door:
  • op:
Ontvangst van het certificaat
Ontvangst van het certificaat

STADSKANAAL – Onder belangstelling van 70 genodigde ‘whisky’ liefhebbers werd er gisteren naast de zaak van Frans Muthert een feestelijke bijeenkomst georganiseerd waarbij het Ardbeg certificaat werd uitgereikt. Vrijdagavond werd namelijk wereldwijd ‘The Ardbeg Night’ gevierd met als hoogte punt dit jaar om middernacht het drinken van de nieuwe limited edition Dark Cove. Dit jaar staat in het teken van Islay’s verleden waar whisky werd gedistilleerd en gesmokkeld vanuit donkere grotten langs de ruige kust.

 

 

Leden
Na het officiële gedeelte van de uitreiking werden de gasten gisteren avond bezig gehouden met spelletjes en vragen over whisky. Natuurlijk met een glaasje en een hapje erbij. Het bijzondere aan The Ardbeg single mailt whisky is dat het na de wederopstanding een enorm comité heeft, een groep liefhebbers die inmiddels 120.000 leden betreft.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal