Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zilveren FD Gazellen Award voor Payroll Company Holding uit Stadskanaal

Daniëlle van der Ploeg met de zilveren FD Gazelle Award

Daniëlle van der Ploeg met de zilveren FD Gazelle Award

STADSKANAAL – Maar liefst negentien ondernemingen uit Groningen, zestien uit Friesland en vijf uit Drenthe mogen zich een jaar lang FD Gazelle noemen. Dit zijn er 10 meer dan vorig jaar.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst bij Wetsus Onderzoeksinstituut in Leeuwarden werden uit de 40 FD Gazellen negen ondernemers uit de regio Noord bekroond tot winnaars van de avond, namelijk tot Gouden, Zilveren of Bronzen FD Gazelle.

Met de FD Gazellen Awards zet Het Financieele Dagblad de snelst groeiende ondernemingen in Nederland in de schijnwerpers. Vorig jaar waren in de regio Noord aanzienlijk minder ondernemingen genomineerd voor de FD Gazellen Awards: veertien ondernemingen uit Groningen, dertien uit Friesland en drie uit Drenthe.

In de categorie Groot (omzet 10 miljoen euro of meer) heeft Payroll Company Holding uit Stadskanaal de Zilveren FD Gazelle in de wacht gesleept met een gemiddelde omzetstijging van 29 procent. Een structurele omzetgroei van minimaal 20 procent over de afgelopen drie jaar is vereist om opgenomen te worden in de FD Gazellen ranglijst.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.