Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mokka’s Stadskanaal valt in de prijzen

Foto: Klaas Timmenga

STADSKANAAL – Lunchroom Mokka’s heeft de titel gewonnen beste broodjeszaak/lunchroom van de provincie Groningen. De Nederlandse Horeca delen prijzen en award’s uit voor horecabedrijven die volgens hun gasten in eigen gemeente en provincie een titel verdienen.

Mokka’s uit Stadskanaal heeft deze titel in de wacht gesleept en is daar erg trots op. Volgens een woordvoerder van de lunchroom is deze titel mede te danken aan de inzet van het hele team die erg goed kunnen samenwerken en altijd met een glimlach klaarstaan. Ook in deze moeilijke coronatijd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.