Direct naar de inhoud.

Stichting De Brug uit Veendam genomineerd

  • door:
  • op:

.
VEENDAM – Er kan weer gestemd worden voor de provinciale vrijwilligersprijs. In de categorie ‘Sport’ is Stichting De Brug uit Veendam genomineerd. Andere categorieën met genomineerden zijn: Jeugd, Zorg en Leefbaarheid.

Stichting De Brug
De Brug in Veendam biedt sportactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. De Brug bestaat 37 jaar en draait op 38 vrijwilligers. Veel jonge vrijwilligers blijven er actief na hun maatschappelijke stage. In 2019 gaan er twee zwemmers naar de Special Olympics in Abu Dhabi. Voor meer informatie kijkt u op www.debrugveendam.nl.

Stemmen
Stemmen op de genomineerden kan t/m 30 oktober op www.provinciegroningen.nl/vrijwilligersprijs2018.

Prijsuitreiking
De winnaars krijgen een cheque van 3.000 euro. Gedeputeerde Eelco Eikenaar reikt de prijzen uit op maandag 10 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal