Direct naar de inhoud.

2e Westerwolds Kampioenschap Judo groot succes

  • door:
  • op:

.
VLAGTWEDDE – Zaterdag 20 oktober werd voor de 2e keer het Westerwolds Kampioenschap Judo in Sporthal De Wischmei in Vlagtwedde gehouden. Dit kampioenschap werd weer georganiseerd door de plaatselijke Judoschool TRJ Oost-Groningen, afdeling Vlagtwedde.

Het Westerwolds Kampioenschap Judo is een toernooi met judoka’s uit Groningen, Drenthe, Friesland en Duitsland. De judoka’s worden in poules ingedeeld naar leeftijd, gewicht en kleur band. Ook wordt er gekeken naar de ervaring die de judoka’s hebben. Deze keer was ook een aantal senioren van de partij.

In de mooie sporthal genoot het publiek de hele morgen van spannende en mooie wedstrijden. De wedstrijden waren verdeeld over drie matten, waar de judoka’s in een ongedwongen sfeer hun beste worpen en strategieën konden laten zien.

Ook Judoschool TRJ Oost-Groningen was hier met groot aantal judoka’s van alle locaties weer van de partij. Alle judoka’s probeerden hun beste worpen en strategieën uit om in de prijzen te vallen en dit werd dan ook heel goed beloond. De judoschool wist door sterk en technisch judo 32 keer op het erepodium te komen om een prijs in ontvangst te nemen.

De judoka’s van Tan Ren Jutsu gingen met de volgende prijzen naar huis:

De 1e prijs: Lukas Kuhnert, Jitse Bonga, Anouk Kerbof, Jayden Bouwmeester, Thom Sanders, Rick Brust, Jens Jagt, Lyam de Vries, Tygo Gorter, Harry Kerbof, Mick Koster, Janneke Doff, Natacha Hulst, en Mayra Wering.

De 2e prijs: Lola Bruinsma, Teijn Klok, Julianne Wever, Liam Moesker, Jayden Slijkhuis, Gerwout Meijer, Liza Beentjes, Bart Verkuijlen, Ruben Meijer, Thomas Kroon, Sander Schipper, Reshum Sagel, Rianne Ophof en Thom Potze.

De 3e prijs: Megan Bonga, Jorick van der Laan, Sanne Potze, Felix Kuhnert, Denise Siemers, Sam Stuulen, Stijn Hansma, Nienke Lammerts.

De coaches Ronnie Grave, Rianne Ophof en Caylan Wering waren zeer tevreden over de inzet en prestaties van de judoka’s.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal