Direct naar de inhoud.

Kabelnet Veendam (SKV) reikt prijzen uit

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Stichting Kabelnet Veendam reikte vrijdagavond in Hotel Parkzicht prijzen uit aan de prijswinnaars van de gehouden Stichting Kabelnet Veendam Kerstactie. Uit maar liefst 3000 inzendingen werden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Prijzen

Er werden 10 Plus extra pakketten, 3 alles in 1 pakketten en 3 Tablets uitgereikt. Daarna werd door voorzitter Bert Feiken van SKV de hoofdprijs uitgedeeld aan familie Norder en van der Scheer. Die gingen ieder met een Smart TV naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-