Direct naar de inhoud.

Stichting Kabelnet Veendam nu ook actief in Muntendam

  • door:
  • op:
SKV-directeur Bert Feiken is blij met z’n eerste abonnee in Muntendam; het echtpaar Hennie en Pieter Mantjes. Foto: René Beishuizen

VEENDAM/MUNTENDAM – Directeur Bert Feiken van Stichting Kabelnet Veendam bezocht afgelopen week Pieter en Hennie Mantjes uit Muntendam. Dit was niet zonder reden. Meneer en mevrouw Feiken zijn namelijk de eerste Muntendammer met een SKV- abonnement.

Goedkoper abonnement

Een goedkoper abonnement en de gratis voetbalzenders van ESPN zijn volgens het echtpaar de belangrijkste reden om over te stappen van Ziggo naar Stichting Kabelnet Veendam. Feiken zegt dat een gemiddelde abonnee bij zijn stichting gauw twee tot drie tientjes per maand goedkoper uit is dan bij een andere aanbieder. Dat is bijna 300 euro op jaarbasis.

Eind dit jaar

Ruim tweeduizend woningen hebben zich aangemeld voor een gratis aansluiting. Dit betekent niet dat de bewoners een abonnement moeten afsluiten bij het Veendammer bedrijf. De SKV-directeur zegt dat alle gratis aansluitingen kort na de zomer zijn gerealiseerd. Eind dit jaar kunnen alle nieuwe abonnees in Muntendam genieten van het zenderaanbod.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal