Direct naar de inhoud.

Succesvol judoweekend Tan-Ren-Jutsu

  • door:
  • op:
.

BORGER/OMMEN – Afgelopen weekend waren de wedstrijdjudoka´s van judoschool Tan Ren Jutsu Oost-Groningen op twee toernooien succesvol actief in Borger en Ommen.

In Borger werd alweer het 41e Hunebedtoernooi gehouden. Dit toernooi bestond uit een opstap, wedstrijd en newaza (judo op de grond) gedeelte. De gevorderden namen deel aan het reguliere Hunebedtoernooi en voor de beginners, met witte en gele band, was er het Opstaptoernooi. Ook hadden we deelnemers in het newaza gedeelte. Een leuk en gemoedelijk toernooi voor iedereen.

Er was goud voor: Ties Wollerich, David Sealtiel, Linn Koster, Heleen Pool, Cindy Oost, Daniel Gergert, Jens Jagt en Eva Hangyi. Een zilveren plak ging naar: Anouk Kerbof, Sanne Grave, Milan Grave, Joyce Prins, Mick Koster, Henk Kerbof, Bram Boneschansker en Erik Pool. Brons was er voor: Stijn Hansma, Tjade Wind en Gerwout Meijer.

Ommen
In Ommen kwamen op het 6e Open IJssel-Vecht Judo Toernooi drie tot 18 jaar judoka’s van TRJ Oost- Groningen in actie. Op dit toernooi konden dangraad punten( punten voor de zwarte band) verdiend worden. Zilver was er voor Koen van der Beek. Esmee Vos haalde een 4e plek en Mike Oost een 5e plek.

Voor meer informatie over de judoschool kijkt u op www. judotanrenjutsu.nl en op de Facebookpagina.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal